Vil du bo her?

Rendering af boliger og fællesskabet i Troldebakkerne

Troldebakkerne har meget at byde på. Her kommer både færdigbyggede huse, lejligheder og muligheder for at bygge selv

Troldebakkerne

Troldebakkerne er beliggende lige nord for Helsinge i Gribskov Kommune. Området er ca 70 hektar og vil når det er færdig udbygget indeholde op til 700 nye boliger.

Troldebakkerne er beliggende i gå afstand til skoler, børnehaver og idrætsfaciliteter, ligesom bydelen kun ligger 5 min på cykel fra Helsinges bymidte. Der er ligeledes kort afstand til både skov og strand.

Helsinge ligger kun 45 km fra Rådhuspladsen, hvilket gør området særdeles interessant i forhold til nærhed til København. Der er direkte tog fra Troldebakkerne til Hillerød og Tisvildeleje.

VIDEO: Her bygger vi det nye trinbræt til området

Vil du bo i Troldebakkerne?

Flere bolig byggerier er nu godt i gang. Både til eje-, leje- og andelsboliger. Ønsker du at bo i Troldebakkerne, så skal du tage kontakt direkte til udviklerne i de forskellige klynger. Se mere her om hvem der udvikler hvad, samt udviklernes kontaktoplysninger

Få besked om stort og småt - og salg - i Troldebakkerne

Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev ved at følge linket herunder, her vil du løbende få information om hvad og hvornår tingene foregår i Troldebakkerne. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Jeg vil gerne skrives op til nyhedsbrevet

Vigtigt om persondata

Når du skriver dig op til "Nyhedsbrev om Troldebakkerne" registrerer Gribskov Kommune  dit navn og din e-mail, og behandler dermed personoplysninger om dig. Når vi behandler personoplysninger om dig, er vi forpligtet til at give dig en række informationer. Dem kan du læse mere om her. 

Vil du vide mere om at bo i Gribskov Kommune?

Gå til kommunens hjemmeside

Læs om de mange muligheder ved bosætning i Gribskov Kommune